Tündérerdőre készülve

Nagy-nagy kedvencem az erdei esküvő, régen vágytam már egy ilyen filmre 🙂 Amikor megkaptuk a megbízást, Peti nagy örömmel újságolta, hogy hol lesz. Azóta készülök rá.

Esküvői film a Tündérerdőben

Holnap a Tündérerdőben fogunk forgatni! 🙂 🙂 🙂 Ilyenkor, az esküvő előtti este mindig megnézem a forgatókönyvet, ha van. Eseménydús esküvő lesz, ahogy nézem, lesz mit felvenni.

Korán érkezünk

Előbb kimegyünk, mint ahogy a pár érkezik, mert egyrészt délelőtt napos időt mondanak, délután pedig már felhősebbet, másrészt meg szeretünk a szép helyszíneken vágóképezni még nyugiban. Amikor elkezdődik az esküvő, akkor erre már nem nagyon van lehetőség. Minden helyszínre előbb érkezünk, ha megoldható, mert így ráhangolódunk, átbeszéljük és megtervezzük, mikor honnan hova kell érkezni, milyen események vannak betervezve, mikre kell figyelnünk (parkolás, cuccolás, mennyire van távol a két szertartás helyszíne, stb.). Annyi minden közbejöhet, sokszor messzire autózunk, dugóba is kerülhetünk, ezért mindig rászámolunk. Én egyébként is mindenhova korán érkezem, így vagyok nyugodt.

A vacsora helyszíne: Szentendre

Már előre izgulok a holnapi esküvő miatt, nagyon várom az erdei hangulatot. A kamerák, optikák, aksik, állványok és a többiek már sorakozva várják, hogy a táskákba kerüljenek, de ez Péter fennhatósága. Mindig ő pakol. A vacsi és a buli Szentendrén lesz, ami a másik kedvencem. Szerintem holnap nem csak a párnak lesz jó napja 🙂