Dark theme

Első látásra szerelem? Az.

Tudom: szokatlan, fura, de ennél sokkal csúnyábbakat is kaptam már. Igen, biztosan benne van, hogy egyetlen NAGY NAP van, és akkor olyat szeretne mindenki, amit megálmodott: habos-babos, hófehér, rózsaszín.

Akad azonban, aki tud, mer és akar eltávolodni ettől, valami különlegeset, valami MÁST szeretne. A pinterest tele van ezekkel, és én órákon át tudok ezekben gyönyörködni. A kulcsszó, amivel ezeket a típusú fotókat meg lehet találni, a „moody fairy tale”. Elképesztő, meghökkentő, polgárpukkasztó, varázslatos, mesebeli és emlékezetes lehet egy ilyen esküvő. Egyvalami biztos nem lesz a dekorod: felejthető.

Nagyon szeretnék egy ilyenen egyszer filmet készíteni! Semmivel sem lehet ennyire drámai, meghökkentő és emlékezetes hatást elérni, mint ezekkel a döbbenetes színhatásokkal. Rajongója vagyok a színeknek, ez nem titok, és az alábbiakban bemutatott változatok remek példái annak, hogy mennyire fontos tényező egy esküvőn is a szín.Nyilvánvalóan egy ilyen színvilág ahhoz fog közel állni, aki elsőre beleszeret, vagy akár már tudja is, hogy sötét színvilágot szeretne. A többieknek is van ötletbörze Szín(kérdés)köri tt.

Dekorhoz lelőhelyek

644a02d5de4a75cb627e99dbe7e1f11b.jpg

4bd1bb552cbd646ddc184fa7f1db234c.jpg

765c41dafc7513842df8d43e9bcb13e5.jpg

(fotók: Pinterest)

Ha ilyen hangulatú esküvőt szeretnétek, ajánlok néhány hazai helyszínt hozzá.

Erdei esküvő

http://www.tundererdo.hu/

Kellékek dark témához

Rózsa

Méregzöld strasszkövek

Fekete gyertyák

Milyen színeket párosítsak, hogy ne legyen gyászos?

A burgundi

Ha megnézzük, nem csak az a fontos, milyen színeket mivel párosítunk össze ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, hanem ezek aránya sem mindegy. A fekete-burgundi vonalhoz menjen egy kevés pink, élénk lilásrózsaszín (de csak kevés, éppen csak villanjon fel itt-ott!), és már nem gyászos a hangulata, hanem elegáns és komoly. Remekül illik a sorba a réz, az antik dolgok. Súlyos, komoly megjelenés, igazán különleges és nyilván van, akinek nem tetszik, nincs ezzel semmi gond, csak fogadjuk el, ha másvalaki nem ragaszkodik a rózsaszínhez meg a barackhoz. Akinek viszont tetszik, ne hagyja magát befolyásolni, használja ezeket a színeket bátran! És ha ilyen színvilágú esküvőt tart, hívjon fel engem, mert nagyon szeretnék itt filmet készíteni! 🙂

dark.jpg

Az éjkék és a fáradt zöldek

Szintén megfigyelhetőek uralkodó és kiegészítő színek, melyeket a színminták méretével jeleztem. Sok éjkék, kevesebb világosabb kék, szürkészöld, rózsaszín, hogy ne boruljon be teljesen. darkkek.jpg

Nézzétek meg, milyen gyönyörű, meglepő és különleges egy sötét témájú meghívó! Ezeket történetesen én készítettem (lapozható):) Még több meghívó tőlem a grafikai aloldalon!

Talán itthon is kezdenek bejönni a direkt vagy indirekt módon különböző témák, vagy stílusok köré épített esküvők. Vagy a helyszín adja, vagy szándékosan megcéloznak a párok egy stílust. Nagy kedvenceim a laza, erdei esküvők!