Bemutatkozás – esküvői filmkészítés

Tucanproject
esküvői cinematográfia
cinematográfia

Ketten (Fekete Mónika és Papik Péter), 5 db 4K-s kamerával készítjük az esküvői filmeket, így több szemszögből, több kameraállásból vesszük a fontosabb eseményeket. A magánéletben is egy párként tökéletes összhangban vagyunk egymással. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra és nyitottak vagyunk a meglátásaitokra, mert – bár tele vagyunk ötletekkel – nem a saját filmünket, hanem a tieteket szeretnénk elkészíteni.

Az esküvői cinematográfia jóval több, mint egy egyszerű videófelvétel. Visszaidézi azt a hangulatot, amit igazából egyszer az életben élsz át. Mi a Tucanprojectnél azon dolgozunk, hogy ne csak megörökítsük a legszebb pillanatokat, hanem teljesen visszaadjuk annak hangulatát. Olyan esküvői filmet készítsünk, amit a vendégek megéljeneznek, az örömszülők megkönnyeznek, te pedig újra és újra megnézed.

Esküvői cinematográfusként az esküvő hangulatát ragadjuk meg, azaz nem csak egyszerűen és tényszerűen dokumentálunk, hanem az érzést adjuk vissza a filmben, hogy valahányszor megnézitek, visszarepítsen benneteket életetek egyik legszebb napjára. Ennek a fajta filmnek a készítéséhez olyan látásmódra van szükség, ami már a felvételek készítésénél is eltér a sima dokumentálástól. Jóval több utómunkát is igényel, mint pusztán vágást.

A film átadásakor kapott reakciók örömmel töltenek el bennünket és megerősítenek abban a hitben, hogy ez a nekünk való feladat, hiszen ezek szerint nem csak mi érezzük így. A szülőktől és a pároktól kapott visszajelzéseink újabb és újabb lendületet adnak és bizonyítják számunkra, hogy értékes a munkánk és több annál az érzésnél, hogy szeretjük ezt csinálni.

Esküvői film csomagok

  • alapcsomag: highlights film 2 operatőr egész napos jelenlétével
  • választható extrák: nyersanyag, hosszú film, drón
  • filmes+fotós csomagok

Mi nyíltan közzétesszük az árainkat!

Nézd meg a filmjeinket!

Nézd meg, hogyan készültek az esküvői filmjeink!

Kérj személyre szabott árajánlatot!

Ide kattintva küldhetsz nekünk e-mailt az info kukacra

Rólunk írták

Nagyon kreatívak, odafigyeltek ránk, minden pillanatot elkaptak, mégsem volt zavaró a jelenlétük. Rendkívül kedvesek és segítőkészek. Kicsit úgy éreztük, nem is szolgáltatóként, hanem barátokként voltak jelen az esküvőn.

 

Virág és Gábor

Hatalmas mosollyal és nyugalommal érkeztetek és ez a hangulat csak fokozódott, amikor már munkába is álltatok. Minden egyes apró részletben megláttátok azt, amitől még szebbé lehet varázsolni a kisfilmünket.

 

Meli és Jani

A részünkre elkészített videóanyag/ok tökéletesek lettek! Egy percig sem éreztük azt, hogy egy porszem lennénk az esküvői szolgáltató biznisz futószalagján. Ritka ez manapság!

 

Kata és Laci

Mónival és Petivel már az első találkozásunk során elképesztő összhangot, rugalmasságot és emberséget tapasztaltunk. Nem próbálták ránk nyomni a 'megszokott sémákat' teljesen nyitottak voltak a saját elképzeléseink megvalósítására, és egy csoda lett a végeredmény. Olyan pillanatokat kaptunk vissza kifogástalan minőségben amit boldogan nézhetünk vissza egész életünk során. Elmondhatatlanul hálásak vagyunk ezért! Ezerszer is őket bíznánk meg! Kedves és profi emberek! Csak biztatni tudok mindenkit, hogy őket kérjék fel! Tuti választás!

 

Niki

Profi munkát végeznek, minden fontos pillanat úgy lett megörökítve esküvőnkön, ahogy szerettük volna. A nyersanyagot is szépen nézhetően vágva! kaptuk meg, a kisfilmet pedig gyakorlatilag mindenki megdicsérte aki látta!

 

Andi és Andris

Érezhetően jól összeszokott párosról beszélünk? , ami rendkívül fontos az ő munkájuk során! Boldog vagyok, hogy velünk voltatok és Ti készítettétek a videós részét a Nagy napunknak!

 

Valéria és Péter

Egy nyári esküvőn volt szerencsém összefutni Mónikával és Péterrel. Esküvő DJ létemre szinte napi szinten találkozom esküvői videós csapatokkal, mégis hamar kiderült számomra, hogy ezúttal profikkal van dolgom. Egész nap nagyon figyelmesek voltak, ketten remek csapatot alkotnak. Ajánlom mindenkinek őket! DJ Feree Esküvő DJ / Rendezvény DJ

 

DJ Feree