Bemutatkozás

Tucanproject
esküvői cinematográfia
Fekete Mónika
Papik Péter

Ketten (Fekete Mónika és Papik Péter), 4 db 4K-s kamerával készítjük az esküvői filmeket, így több szemszögből, több kameraállásból vesszük a fontosabb eseményeket. A magánéletben is egy párként tökéletes összhangban vagyunk egymással. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra és nyitottak vagyunk a meglátásaitokra, mert – bár tele vagyunk ötletekkel – nem a saját filmünket, hanem a tieteket szeretnénk elkészíteni.

Az esküvői cinematográfia jóval több, mint egy egyszerű videófelvétel. Visszaidézi azt a hangulatot, amit igazából egyszer az életben élsz át. Mi a Tucanprojectnél azon dolgozunk, hogy ne csak megörökítsük a legszebb pillanatokat, hanem teljesen visszaadjuk annak hangulatát. Olyan esküvői filmet készítsünk, amit a vendégek megéljeneznek, az örömszülők megkönnyeznek, te pedig újra és újra megnézed.

Esküvői cinematográfusként az esküvő hangulatát ragadjuk meg, azaz nem csak egyszerűen és tényszerűen dokumentálunk, hanem az érzést adjuk vissza a filmben, hogy valahányszor megnézitek, visszarepítsen benneteket életetek egyik legszebb napjára. Ennek a fajta filmnek a készítéséhez olyan látásmódra van szükség, ami már a felvételek készítésénél is eltér a sima dokumentálástól. Jóval több utómunkát is igényel, mint pusztán vágást.

A film átadásakor kapott reakciók örömmel töltenek el bennünket és megerősítenek abban a hitben, hogy ez a nekünk való feladat, hiszen ezek szerint nem csak mi érezzük így. A szülőktől és a pároktól kapott visszajelzéseink újabb és újabb lendületet adnak és bizonyítják számunkra, hogy értékes a munkánk és több annál az érzésnél, hogy szeretjük ezt csinálni.

Esküvői film csomagok

  • cinematográfia (esküvői highlights cinematográfus stílusban+nyersanyag)
  • esküvői videó és fotó egyben
  • esküvői videó és fotó drónnal
  • highlights+hosszú esküvői film

Rólunk írták