Esküvő télen?

A téli esküvőnél sokszor felmerül a kérdés, hogy milyen legyen a dekor? Oké, hogy dominál a fehér, tél van, szerencsés esetben hó is.

Csodálatos ötleteket gyűjtöttem nektek csokorba 🙂 lelőhelyekkel együtt. Nézzétek meg, mennyire szépen lehet használni a fehéret néhány csodálatos kiegészítő színnel a „cosy” hatás eléréséhez!

Bevezetésként egy alap dekor ötlet

5a9805a65d4986e969ceb94a40d1b03d

Fehér gyertya

Szirmok

Tobozok lelőhelye: fenyőerdőben 🙂 vagy itt

Műmoha

21fa735ac298b09a80e88aed02ccd90d

Zölddel és barnákkal

A kávébarna, a mogyoró és a fáradt zöld a tört fehérrel elegáns és természetes, meleg hangulatot áraszt. Élénk színeket ne használj, mert megöli a pasztell, lágy hatást! Ha ezt az összhatást szeretnéd viszontlátni, ne hallgass arra, aki azzal jön, hogy „na de nem kéne bele egy kis szín?!”

47d17975f20554f27c2b5054377f5784

Hópehely

Hógolyó

Hópehely alakú led

Fehér műrózsák

Lógós díszfüzérek

Egy kis csillogós szalag

Gyönyörű fehér rózsák

Műszőrme kabátka (keresési javaslat: fur wedding coat)

Műszőrme kabát, hosszú, hófehér

Műszőrme kabát, bunda, félhosszú

Barnákkal, fával

A barnák, fáradt zöldek különféle arányú kombinációi mind gyönyörűek, használd őket bátran a fával! A hatás otthonos, meleg, barátságos és elegáns lesz. Az alábbiakban több a barna, mint a vajszín, ha megfordítod az arányt, finomabb, talán elegánsabb, de kevésbé meleg lesz az összkép.

 

További lelőhelyek fa dekorhoz

Szürkékkel és zöldekkel

Finom, elegáns és ragyogó színek: szürke, fáradt zöld, , bézs és a vajszín kombinációja. A szoknyán a pöttyök a hópihére hajaznak, ezzel is fokozva a hangulatot. Ugye, hogy télen is lehet mesebeli hangulatot varázsolni?

winter.jpg

És ha nem akarok pasztellt?

Mivel a fehér bátran kombinálható, univerzális szín, nem kell lemondanod az élénk színekről télen sem, ha ez a vágyad. Ez éppen egy burgundi, de bármi más is jó lehet. Hangulatában pl egy sötétzöld, de akár egy tengerészkék is csodaszépen passzol.

6e6c5078954956206336bce6a1470e86.jpg

Ráadásul a stylist súgott, hogy a sötétkék mindenkinek jól áll, így a koszorúslányaiddal sem tolsz ki. Nézd, milyen gyönyörű egy kis szürkével télen!

59318ca68fd4013148cd472d5a70509a.jpg

Fehér vagy törtfehér?

A ruha tónusa nagyon nem mindegy, van, aki a hófehértől hulla sápadt lesz, és nem győzik sminkelni, ő meg nem érti, miért nem az igazi. Nekem például tilos hófehéret hordani, viszont a törtfehér már nem sápaszt, hanem ragyogtatja a bőrömet, pedig nem vagyok kreol és nem is szolizom. (az sem mindig segít, mert ugyan sötétebb lesz a bőröd, de nem biztos, hogy egy hideg bőrtónusnak az jót tesz, mert elviszi meleg irányba, és akkor jön a semmi nem áll jól. Érdemes egy színtanácsadóval megnézetni, melyik fehér mellett fogsz ragyogni.) A színtanácsadásról készült filmünkben megmutatjuk, hogy zajlik egy ilyen tanácsadás! A filmben én vigyorgok ezerrel, mert megtapasztaltam, a saját szememmel láttam, mennyire meghatározzák az arcszínemet a viselt ruháim színei.