A lila

A lila elég megosztó szín, a vőlegényeket gyakran nehéz meggyőzni róla, hogy szép lesz és nem: nem akarod Prince-nek öltöztetni az egész család előtt. Talán ezek a fotók segítenek, ha te mindenképp lilát szeretnél 🙂

Mire figyelj, ha te tervezed a dekort:

Ne egyféle lila legyen, de ne is 6 féle és ha netről rendelsz, a monitorod színe becsaphat, ezért hagyj időt, ha netán újra kell valamit rendelned! Ez nyilván minden színre igaz. Lehet, hogy a monitoron lilának látod, de mikor kibontod, kiderül, hogy pink, vagy bordó. Legyen uralkodó lilád és szelídebb, kiegészítő lilád, de ne legyen sokféle, mert abban könnyen elveszel és az összehatás szedett-vedett lesz!

Élénk lila

Inspirációnak néhány fotó, figyelj a színek arányára! Ha megfigyeled a koszorúslányokat, nem véletlen, hogy nem egyforma lila a ruhájuk. A sötét és világos árnyalatok váltakozása izgalmas, üde hatást kelt. Remekül illik a lilához a mohazöld, illetve mindenféle fáradt zöld. Az élénk fűzöldet viszont nagy felületen kerüld!

lila

A hamvaslila

Csodálatos, imádom!

A hamvas lilák imádják a szürkét és ez remek eszköz a férfiak meggyőzésére 🙂 A másik szín, amit szeret a hamvas lila, az a vaníliasárga és a krémszín. Szintén figyeld meg az arányokat: miből mennyit használnak a fotón. Általában vannak uralkodó színek, jelen esetben a hamvas lila és a szürke, a többi szín pedig kiemeli, támogatja vagy szelídíti a lilát attól függően, mennyit használsz belőlük. Jó játék, igaz?

hamvaslila.jpg

A lila és a zöld

Van egy másik változat is a lilára, mégpedig a zölddel, levendulával, kicsit greeneryre hajazó. Gyönyörűséges! Itt nem a szürke, hanem a fáradt, tompa zöld egészíti ki a lilákat és az uralkodó hangulat a levendula.

c44d0dc55eddea43942437490de70a40.jpg

rose

A barna hajú lányoknak gyakran ajánlják a lila színt, ahogy az alábbi fotón is láthatjátok, csodaszépen egészíti ki a lilát a barna )és a korábban már említett szürke) és nem férfiatlan ebben az összeállításban.

9ac8ea9709759d4ff2291362fd2b34e2.jpg

A lelőhelyekhez pedig ebben a posztban találsz segítséget 🙂

Nem tudod, neked milyen szín állna jól? Beszélj Zsófival, a Zeka Styling stylist-jával! Ha nem mersz belevágni, nézd meg a színtanácsadásról készült filmünket, amelyben megnézheted, hogy zajlik egy ilyen esemény.

Nagyon fontos tudnod, hogy nagyon nem mindegy, milyen színű esküvői ruhát választasz! Ha érdekel, melyikben nem leszel sápadt, szintén ajánlom a Zeka Stylingot, ahol a saját szemeddel láthatod, melyik fehér tónus áll jól.

Végül egy kis pszichológia a színekre vonatkoztatva.