Grafikai tervezés

Exkluzív névjegyre vágysz? 3D lakkos névjegy. Tetszik? Keress bátran!

Ha nincs kedved sokat olvasni, de érdekelnek a munkáim, nézd meg ezt a Videóportfóliót!

Kapcsolatfelvétel

Kérdésed van? Érdekelnek az árak? Keress bátran!
info@tucanproject.hu

30 2171812

Személyes bemutatkozás

Fekete Mónika
Fotó: Jouca portraits @joucaportraits

Fekete Mónika vagyok, én felelek a grafikai feladatokért. A munkám egyben a szenvedélyem, a hobbim, a szórakozásom is. Szívvel-lélekkel dolgozom, mert ezt szerintem másképp nem is lehet. A honlap hangvétele ezért is nem a megszokott rideg, hivatalos és távolságtartó. Szeretnénk éreztetni, hogy itt emberek dolgoznak emberekkel.

Szívesen állok rendelkezésedre, keress bátran, szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre és megbeszéljük, mire van szükséged, milyen kereted van rá és abból mit tudunk megvalósítani!
Ha írásban szeretnél kapcsolatba lépni velem, vagy valamilyen anyagot szeretnél küldeni, esetleg kérni, akkor a fekete.monika.1971@gmail.com e-mailcímen is felveheted velem a kapcsolatot, vagy írhatsz nekem a facebookon keresztül is.

Rendszeresen dolgozom jótékonysági céllal alapítványoknak, szervezeteknek, de az ilyen jellegű munkákat nem minden esetben tudom és szeretném elvállalni. Ha ilyesmire van igény, szintén beszéljünk!

Mivel az a tapasztalatom, hogy sokan szerettek a kulisszák mögé kukucskálni, megtudni, mi hogyan készül, ezért a blog menüpontban találtok néhány ilyen érdekes írást. Az első a saját logónk megtervezéséről szól.csík-tucan

Arculattervezés, logótervezés

Hogy miért van ennek jelentősége? Mondhatod, hogy “hisz enélkül is elvagyok, működik a webáruházam, a boltom, a szolgáltatásaim, a vevőim nem a dizájnomat vásárolják meg, nekik ez mindegy.”

A meglévő vevőidnek talán mindegy, bár én ezzel is vitába szállnék, hiszen a gondosságot, profizmust sugározni sosem árt, ezeket a vevőket, partnereket meg is kell tartani, mert őket is folyamatosan bombázza a konkurencia.

Azoknak, akik még nem a vevőid, vagy partnereid, nekik viszont, igazad van: mindegy. Sőt, nekik mindegy igazán, hiszen nem ismernek téged. Ha viszont azt szeretnéd, hogy ismerjenek meg, akkor NEKED viszont már nem mindegy. Miért? Gondold végig: mi alapján választanak? Ömlik a vásárolókra a sok reklám minden létező platformon, minden felületről. Az első benyomás az, ami miatt kattintanak, amiért érdekelni kezdi őket a céged, termékeid, szolgáltatásaid. Ha már az első benyomása sem jó, nem bizalmat keltő, nem egységes, még csak nem is látszik profinak, akkor már be sem lép, rád sem klikkel, menni fog tovább. Vannak más boltok, szolgáltatók is. Ebben a versenyben az első benyomás konkrétan meghatározó. Nos, ez az, amiben mi segíteni tudunk.

csík-tucan

Újratervezés

Akkor is van megoldás, ha van egy logó, amit nem teljesen szeretnél lecserélni, de mégis valahogy meg kellene változtatni, frissíteni, újratervezni. A Concrete Média azzal keresett meg, hogy tulajdonképpen meg is tartanák a bal oldali logót, meg le is cserélnék, de nem teljesen.

Branding.jpg

A FORTO Kft. régi és új design-ja

A cég új vezetőséget kapott, amit arculatváltás is kísért.

Ilyen lett

Branding Identity FORTO

csík-tucan

Plasztikkártya készítés

Egyedi plasztikkártya tervezés.

kartya2.jpg

csík-tucan

Nyomdai kiadványok szerkesztése, nyomdai ügyintézéssel, kiszállítással

  • Brosúrák,
  • füzetek,jegyzettömbök,
  • mappák,
  • reklámanyagok, (nyakpánt, bögre, toll, bármi)
  • névjegyek,
  • levélpapírok,
  • borítékok,
  • plakátok,
  • roll-upok,
  • sajtófalak

tervezése, kivitelezése, nyomdával való kommunikáció, megrendelés, anyagleadás és házhoz szállítás, azaz teljes körű ügyintézés. Mert ezzel nekünk kell foglalkozni és nem a megrendelőnek.

csík-tucan

Online anyagok

Bannerek, social média anyagok (facebook profilképek és coverek szerkesztése, egyedi, személyre szabott grafikával), infografikák, bannerek, pprezentáció sablonok készítése. A videókészítésről itt olvashattok bővebben.

csík-tucan

Letölthető file-ok

Időnként közzéteszek itt hasznos dolgokat, most pl egy nyomtatható, A4-esre méretezett karácsonyi címkét, melyet innen tölthettek le. A nyomtatót állítsátok kétoldalasra, így a másik oldalon lévő nyomatban lesz hely a névnek is.

csík-tucan

Esküvői meghívók

Portfólió

A teljes portfólió ITT látható.