Filmkészítés

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretnél árat kérni, vagy kérdésed van, keress az alábbi elérhetőségeken bátran!

info@tucanproject.hu

06 30 860 2770 Papik Péter

Papik Péter
Fotó: Csató Zsuzsanna

Miért fontos, hogy legyen videós tartalmad?

Persze, lehet mobillal is videót készíteni, és ennek a műfajnak is megvan a létjogosultsága, azonban amikor a céged bemutatkozó anyagát készíted, érdemes elgondolkodni, mit szeretnél sugallni, mit érezzen, mit gondoljon az, aki nézi. A mozgó kép (film, videó, animáció) remek eszköz arra, hogy bizonyos érzéseket keltsünk vele, és ne pusztán dokumentáljunk. Kár lenne kihagyni ezt az eszköztárat!

Az alábbi filmek remek például szolgálnak arra, mennyire jól lehet közvetíteni egy érzést, egy hangulatot. Mennyire vonzóvá lehet tenni egy szolgáltatást azzal, ha belehelyezzük az embert, mint egy résztvevőt.

Válogatás filmjeinkből

Jouca portraits fotózása

Greg sport crossfit bajnokság

Thor Gym crossfit bajnokság – versenyfilm

Glamour Café & Meeting rooms

Szín és Portré Workshop (Zeka Styling, Youca Portraits és Rédli Ágnes)

Womanity fesztivál #brandtester

Zeka Styling – színtanácsadás bemutató

Zsófi közvetlen, kedves és segítőkész tanácsadó. A filmben azt szerette volna bemutatni, hogy is zajlik egy színtanácsadás és milyen hangulatban telik.

Columbus rendezvényhajó

A Blond szalon…

A Blond szalon egy profi, szimpatikus kisvállalkozás, öröm volt elkészíteni ezt a kis filmet. A forgatás kb 2 óra alatt zajlott le, és nem zavarta a vendégeket sem, a fodrászat zavartalanul működött végig, a vendégek nem látszanak a felvételeken. Kriszti vendégeinek nagy részét az instagram megosztásai hozzák. Köszönjük a lelkes közreműködést és reméljük, hogy még találkozunk!

 

Európa hajó

Ezúttal egy referencia film készült, esküvővel, finom fogásokkal és szorgos személyzettel a csodálatos budapesti látvány mellett, melyet a rendezvényszervezők az ajánlatok kiküldésekor használnak.

 

Miért éri meg?

Miért jó, ha van egy minőségi film a cégedről, termékedről, szolgáltatásodról?

  • Mert 2018-ban kb. 80% lesz az internetes tartalmak között a videók aránya! A fiatal generáció már most jóval több videót néz meg, mint egyéb tartalmat. Az emberek az élet folyamatosan gyorsuló tempója miatt egyre kevesebbet olvasnak. Ez a tendencia egyre inkább a képi tartalmak felé visz. Egy  fotón egy pillanatot lehet megörökíteni és átadni, egy mozgóképen pedig egy komplett üzenetcsomagot lehet továbbítani töredék idő alatt. Nem véletlen vezette be a facebook a cover videók lehetőségét és meg lehet nézni, mennyien élnek is vele!
  • mert a youtube-nak havonta (!) 1 milliárdnál is több látogatója van. Ez beszédes szám, igaz?
  • mert a konkurenciának is nagyon hamar lesz videója, ha most még nincs. Így minél előbb készíted el saját vállalkozásod videóját, annál előrébb jársz.
  • Mert profi benyomást kelt az a cég, amelyik így mutatkozik be, vagy így reklámozza a termékeit
  • a közösségi médiában való reklámlehetőségek sokkal kedvezőbbek egy videós tartalomra

Miért éppen mi?

  • mert rugalmasak vagyunk
  • mert megértjük, mit szeretne, és nem a saját elképzelésünket erőltetjük önre
  • mert van saját grafikusunk is, aki az animációkhoz saját grafikát is tud készíteni, vagy ha most indul a vállalkozás, akkor arculatot tervez hozzá, így nem kell több irányban, végtelenül egyeztetgetni a marketing anyagok elkészítéséhez
  • mert nem mondunk olyat, amit nem tudunk megvalósítani
  • barátságosak, nyíltak és konkrétak vagyunk, nem pedig fellengzősek, hangzatos, de a laikusok számára érthetetlen szakszöveggel érkezők, akik a végén nem nyújtanak semmit, de marketing – aaaaz van