Esküvői videó vs koronavírus

A koronavírus miatti kényszerű esküvő átszervezések mindenkinek feladatot jelentenek.

Esküvői videó időpontegyeztetés

Mivel nálunk tervben volt egy májusi utazás, májusra nem sok esküvői videót vállaltunk, ami jelen helyzetben kifejezett előny. Hogy miért? Mert így annál kevesebb esküvőt kell őszre bezsúfolnunk és annál kevesebb párnak kell lemondanunk a munkát. Akiknek az esküvői filmjét készítettük volna májusban, ők is most próbálnak a légitársaságokkal egyeztetve új időpontot találni. Ez is szép feladat, tekintve, hogy senki sem látja előre, mikortól lehet  utazni, főleg a tengeren túlra.

Vannak még szabad dátumok nálunk is, keressetek bátran! Minél előbb beszélünk, annál biztosabb, hogy rá fogunk érni.

Esküvői videó időpont
Esküvői videó időpont

Állásfoglalásunk

Ahogy a pároknak, nekünk is sakkoznunk kell az időpontokkal, de biztosak lehettek benne, hogy mindent megteszünk, fáradhatatlanul fogunk dolgozni azon, hogy a halasztásra kényszerülő pároknak időpontot találjunk és számunkra természetes, hogy változatlan áron még akkor is, ha történetesen 2021-re csúsztattok. Van már ilyen párunk.

Igen, valószínűleg rengeteget fogunk ősszel dolgozni, hiszen most sokkal több hétköznapra eső esküvő is várható, így a pihenésre fog kevesebb idő jutni, de emiatt senki esküvőjét nem mondjuk le.

Azaz az állásfoglalásunk:

  • új időpont, változatlan ár, akár 2021-ben is
  • hétköznapi dátumok előnyben!
  • egyeztessünk!

Mit tehet, akinek halasztania kell az esküvőjét?

  • keressétek a szolgáltatóitokat, mert a szolgáltatói fórumok mind attól hangosak, hogy igyekezzünk nektek segíteni! A lényeg, hogy vegyétek fel a kapcsolatot és igyekezni fognak megoldást találni, hisz ez mindenki érdeke.
  • ha tehetitek, válasszatok hétköznapi dátumot, nagyobb eséllyel fognak ráérni kedvenc szolgáltatóitok!
  • jelöljetek meg több dátumot is, hogy sikerüljön olyat találni, ami mindenkinek jó! Egy „B” dátum nem biztos, hogy mindenkinek jó lesz és lehet mást keresni, de ősszel az összes szolgáltató fullon lesz!

Mit tegyetek, ha foglalt a szolgáltatótok?

Úgy gondoljuk, hogy közös érdekünk, hogy találjunk olyan dátumot, amely mindenkinek jó, de nyilván ez nem mindig lehetséges, bármennyire szeretnénk, a naptár véges. Ha ütközést tapasztaltok, kérjetek egy „C” dátumot a helytől, ha lehetséges, hisz így nagyobb eséllyel lesz szabad mindenki.
Amelyik szolgáltatótok a foglalót visszaadja, mert nem ér rá, neki kiesik a bevétele. Igyekezzünk egymást segíteni, most mindenki kemény feladatot kapott.

Tapasztalatok

Azt tapasztaljuk, hogy a párok ameddig lehet, kivárnak, amit tökéletesen megértünk, hiszen legtöbben akár egy éve is szervezik a napot.

Az, hogy „B” dátumot kértek, nem jelent feltétlen halasztást, de abban segít, hogy HA halasztani kell, legyen „B” tervetek. Érdemes talonba tenni egy, vagy inkább több opciót, ha megoldható!

Kommunikálni, kommunikálni

Nem győzzük hangsúlyozni: egyeztessetek! Akkor tudunk segíteni nektek, ha tudjuk a terveiteket. A helyek is zsúfolásig lesznek, annak fognak tudni időpontot adni, aki előbb ébred.