Színek és dekoráció az esküvői videóban

Már kicsi koromban is folyton sokszínű filctollkészletet kértem ajándékba, nem is rajzolni szerettem, sokkal inkább színezni!
Egy véletlen folytán megismerkedtem egy szín- és stílustanácsadóval, Cseke-Kovács Zsófival, a Zeka-Styling tulajdonosával. Az idők folyamán kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkodunk és több projekten dolgoztunk is együtt azóta, melyek leginkább az ő munkájához kapcsolódnak.

A színek és az esküvői videó

Talán ebbe nem gondoltatok még bele, de az esküvő egész hangulatát, így a filmét is befolyásolja, hogy milyen színeket használtok a dekorációban. A színek lélektani hatásáról és a színterápiáról már sokan hallottatok, csak talán az esküvő kontextusában más erről beszélni.

A korall szín

a korall egy nagyon megosztó szín, nem lehet nem észrevenni, nem lehet semlegesen állni hozzá. Általában vagy szereti valaki, vagy hideglelést kap tőle.

Moodboardok

Hogy segítsek nektek a színválasztásban, az eddig filmezett esküvőink alatt készült fotókból színek szerint moodboardokat készítek nektek, hogy összhatásában is lássátok, milyen lenne, ha pl a korall színt választanátok. Nem, nem gyakori szín, eddig egy esküvőn találkoztunk vele, éppen abban az évben, amikor az év színe a Living coral volt a Pantone-nál.

Mire jók a moodboardok?

Ha elkezditek követni a Pinterest oldalunkat, látni fogtok különféle moodboardokat. Ha ezekre kattintotok, annak az esküvőnek a filmjét láthatjátok majd, ahonnan a fotókat a moodboardra tettem.

 

Jól állna nekem ez a szín?

Ha nem tudod, milyen színek állnának jól, keresd meg a Zeka Stylingot!

Megmutatja, mi áll jól neked és akár vőlegényednek is! Melyik színek élénkítenek, melyek emelik ki az arcodat, milyen színű ruhát, hófehéret, vagy törtfehéret válassz, milyen fazon áll igazán jól, hiszen profi fotók és esküvői film sem készül rólad minden héten!

Jó szórakozást, csajok!