Esküvői videó készítés országosan

Gyakori kérdés, hogy hol vállalunk esküvői videó készítést: Budapesten, vagy vidéken is? A válasz: országosan, sőt: költségtérítéssel szívesen utazunk messzebbre is, ha szabadok vagyunk.

Esküvői videó országszerte

Az augusztus 20-i hétvégénk elég sűrűre sikerült: Dabas, utána Szigetszentmárton, majd Csenger (az ország keleti fele, a Románia felé nyíló határnál).  Nem állíthatjuk, hogy nem volt fárasztó, hiszen egymást követő napokon dolgoztunk 12-16 órát, a munkánk során pedig ott kell lenni nem csak fejben, de fizikálisan is. Peti órája általában a nap felénél már azt jelzi, hogy eleget mozgott aznapra.

Mindig mérlegelünk, hogy tudjuk-e nyugodt lelkiismerettel vállalni a munkát, ez a három nap egymás után azért fért bele, mert:

  • az első kettő közel volt Budapesthez és nem kezdtünk korán, így volt időnk közte pihenni itthon
  • a harmadikon ott aludtunk a szálláson, másnap jöttünk csak haza

Az országos vállalás feltételei

A Budapesttől távoli helyszíneken vállalt esküvőket általában költségtérítéssel, de ugyanolyan szívesen vállaljuk, mint a közelieket. Mindig egyedi, hogy benzinköltséget vagy szállást kérünk inkább attól függően, hogy hol voltunk előtte, vagy hova megyünk utána. Néha pihennünk kell, hiszen mindenki teljes joggal azt szeretné, hogy az ő esküvőjét is kipihenten és koncentráltan tudjuk felvenni, mi pedig szeretnénk épségben hazaérni, ezért előfordul, hogy inkább a szállást választjuk, hogy tudjunk aludni, mielőtt hazavezetünk. Ha vidéki helyszínetek van, erről úgyis egyeztetünk az árajánlatnál. Kérjetek bátran árat személyre szabva, mindenre van megoldás!

Milyen esetben nem vállaljuk el az esküvői videó készítését?

  • ha előző nap az ország másik végén voltunk és reggel 8-ra kellene megérkezünk 300 km-rel távolabb (3 óra alvással nem tudjuk garantálni, hogy végig tudjuk csinálni gond nélkül a következő tizenórát és nyilván épségben szeretnénk odaérni a következő esküvőre is, sőt: haza is.)

A vidéki esküvők

A legkülönbözőbb típusú fővárosi és vidéki lagzikon jártunk és ennek a munkának az egyik legizgalmasabb tulajdonsága, hogy mindig van benne meglepetés és kihívás. Semmi rutinszerű, semmi unalmas, hacsak nem a „Csepreg az eső…”, vagy a húsleves (én egyébként bármikor szívesen eszem) 😉  Talán majd 20 év múlva kiégünk ebben, de egyelőre élvezettel vágunk bele minden munkába, sőt: nagyon szeretünk utazni is. Már út közben tervezgetünk, hogy mi mindent szeretnénk és hogyan. Rájöttünk egy hosszabb út közben, hogy olyan helyekre jutunk így el, ahova egyébként sosem mennénk.

A külföldi esküvők – hol vállalunk esküvői videózást?

Hatalmas szívfájdalom, hogy a COVID miatt egy igazi beach wedding maradt el és még az sem biztos, hogy jövő tavasszal meg tudjuk tartani. Mennyire messzire megyünk? A fenti beach wedding konkrétan Bermudán lett volna, szóval akár nagyon messzire. Mondom, hogy szeretünk utazni 🙂 a tengerpart pedig örök szerelmem. Ha lehetne, hozzámennék feleségül. Szóval ha ilyen igény merül fel, a legjobb helyen jártok, mi megyünk külföldre is filmezni!

A galériában az elmúlt két hétvége esküvőiről láthattok néhány fotót. A filmek pedig készülnek, Peti egyfolytában utómunkázik két esküvő között!