30 posztos social media csomag

Végeztem nemrégiben egy kis piackutatást, melyből egyértelműen kiderült, hogy lenne igény social media grafikai csomagok kialakítására. Kidolgoztam néhány csomagot, remélem, hogy elnyeri a tetszéseteket. Ha így van, keressetek meg bátran és vágjunk bele! 🙂 Az első, ami a legnagyobb érdeklődésre tartott számot:

havi 30 posztos csomag: 25 000 Ft

Tartalma:

  • 30 db fotó, facebook posztra méretezve,
  • arculati elemmel (amennyiben van vízjel, logó), feliratokkal ellátva,
  • felár ellenében ikonok, egyedi grafikai elemek is kerülhetnek rá.

Hogy pontosan mikre gondolok? Mit értek szerkesztésen? Ez egy szemléltető példa, csak hogy értsd, ha nem csináltál még ilyet. Az alap kép ez volt, én kerestem, de te is küldhetsz, ha van, ami tetszik, de ne feledd, hogy csak olyan képet használhatok fel, ami „újrafelhasználható és módosítható”. Ha te küldöd, akkor ezt neked kell ellenőrizned. Ha én keresem meg neked, a megadott szempontok szerint,  akkor én figyelek erre.

alap.JPG

Ez lett belőle:

paletta

Tehát átszerkesztem, ahogy kéred, feliratozom, logózom, stb, de nyilván egyéni kéréseket is tudok teljesíteni, ez csak egy példa volt.

Ha szeretnél SEO szempontok szerint megírt szöveget is hozzá, akkor 15-20 000 forintos felárban gondolkodhatsz,  de egyeztessünk! Mivel nem értek mindenhez is, ezt egy képzett szövegíró fogja elkészíteni neked, akivel szívesen és sokat dolgozom együtt.

Ha érdekel, kérdésed vagy kérésed van, keress  bátran a 06 30 2171812 számon! Egyéni igények, egyedileg kialakított csomagok is megoldhatóak, de ehhez beszélnünk kell.