Színtanácsadás a Zeka stylingnál

Zsófival egy csoportban találkoztam, eszem ágában nem volt színtanácsadásra menni. Úri huncutságnak gondoltam mindig is. A csoportban segítséget kértem, és Zsófi önzetlenül, kedvesen és türelmesen – éjjel fél 11-kor – segített nekem. Beszélgetni kezdtünk, kiderült, ki mivel foglalkozik. Nem hagyott nyugodni a dolog, hogy talán a korom miatt (47), talán csak bénázok, de mostanában semmiben sem éreztem jól magam, túl sok ruhám volt, ami mégsem volt elég jó. Nem tudtam a nyűglődésem okát, de meg akartam fejteni, mert ennyire sosem voltam gondban. A beszélgetések kapcsán létrejött együttműködés nyomán elmentem Zsófihoz, és ezt a látogatást összekötöttük egy filmforgatással, hogy bemutassuk, milyen is valójában egy színtanácsadás a Zeka styling égisze alatt.

Konklúzió: egészen mást vártam, és én, aki azt hittem magamról, hogy a színek barátja vagyok és tudom, mi áll jól, akkorát estem arcra, hogy csak na. A saját szememmel láttam, mennyire hibás elképzelés volt feketét hordani. Nem, nem Zsófi adta a számba, mit hordjak, bár bevallom, én is ezt képzeltem. De ez nem így megy. Tényleg LÁTNI, hogy mi áll jól és mi nem, ez elég remekül tükröződik az arcomon, nézzétek meg az erről készült filmet! Lepucolja a zavaró körülményeket, mint hajszín, ruhaszín, ezért van a kendő. A kendő arcközeli elhelyezése egyértelműen megmutatja, melyik színek emelik ki és melyek nyomják el az embert. Döbbenetesen jól működik!

Azóta két kolléganőm is járt nála, mert látták rajtam a változást ? eleinte azt kérdezték: szoliztál? Aztán azt jegyezték meg, de jól áll neked a zöld!!

Bátran csajok! A hely csodaszép, vigyázat, járulékos csodákkal van tele, nehéz nem elcsábulni! Zsófi pedig közvetlen, kedves, végtelen laza és egy cseppet sem kell félni attól, hogy kinevet vagy belegázol a lelketekbe azzal, hogy nem tudtok öltözködni. Ezt legfeljebb majd ti fogjátok érezni utána, hogy mennyire voltatok eddig bénák a színekkel ?

A videó a youtube csatornánkon is látható.