CodeBerry tapasztalat

A testünk edzése mellett az agyunkat sem árt frissen tartani, meg egyébként sem szoktam tétlenül ücsörögni, már éppen azon gondolkodtam, hogy mibe fogjak, amivel megdolgoztatom a szürkeállományt, amikor többedszerre is megtaláltak azzal az igénnyel, hogy tudok-e kódolni. Bosszant, ha valamiről tudom, hogy képes volnék rá, de nem csinálom, viszont kellene a munkámhoz. Kerestem és találtam egy helyet, ahol online tanulhatok. Ez volt a CodeBerry Programozóiskola – programozás tanfolyam online.

Igazi ÉLMÉNY volt ennyire tiszta felületen dolgozni, letisztult, világos, átlátható az oldal, minden leckén végigvezetnek, sőt, ösztöndíjat is kaptam!!! Codeberry, még nem tudom, mennyire fogom tudni és mikor használni a nálatok megszerezett tudást, de még a tanulást is élvezem, és nagyon köszönöm az ösztöndíjat!!!

Tanulom, mit jelent a HTML, CSS, melyik mire való, és hogy kell velük bánni. Izgalmas, érdekes, azonnal látom, ha valamilyen kódot írtam, annak mi lesz az eredménye. Klassz így tanulni. Van tanulóközösség, van mentor, ha elakadnék. Le a kalappal. Tényleg.