Legyen kísérőm az esküvői kreatívon?

Legyen-e kísérőm az esküvői kreatívon?

Ha egyszavas választ vártok, akkor IGEN, legyen! A kreatív egy nagyon fontos része a fotósorozatnak és a filmnek is, így érdemes előre gondolkodni ebben a témában is és leszervezni az egyik koszorúslányt kísérőnek. Talán túlzásnak tűnhet, de az alábbiakban a tapasztalataink alapján kifejtem, miben tud sokat segíteni, ha van egy barátnő, vagy tesó, aki levesz a válladról bizonyos feladatokat.

Miért jó, ha van kísérőd az esküvői kreatívon?

  • mert az uszályt fotózás és filmezés közben lecsatolhatja, menet közben odafelé és visszafelé pedig felcsatolja.
  • mert megfogja a csokrodat, amikor épp nincs rá szükséged
  • hoz nektek innivalót, hiszen sokszor a hőségben töltünk el 1, vagy akár 2 órát
  • aki nem tudja elengedni, annak a telefonját is tudja hozni, kezelni, bár legjobb lenne aznap nem ezzel foglalkoznod, de gyakran mégis kell. Jobb, ha ő kezeli és csak akkor adja át neked, ha mindenképpen neked kell valamire válaszolnod
  • a fátyol levételében, feltűzésében is segít, hozza, ha szél van

Az egész helyzet sokatoknak új, hogy hirtelen több kamera is szegeződik rátok, legtöbbször még a szertartások és az egész nap sikerének a terhe is rátok nehezedik, ebben a helyzetben pedig minden apró dolog tud idegőrlő lenni, mint például a fenti apróságok, hogy a fátylad tépi a tél, de nincs, aki megfogja, kiszedje, visszatűzze, meleged van a ruhában, a vőlegényeknek sem ez a kedvenc terepe általában, így minden, ami biztosítja a nyugalmatokat, azt, hogy oda tudjatok koncentrálni egymásra, le tudjatok lazulni, az kifejezetten javasolt. Persze megoldjuk mi is, ha nincs más, de x dologgal a kezemben én is nehezebben dolgozom és ugye nem ez a cél.

Mi a helyzet, ha nincs, aki elkísérjen az esküvői kreatívra?

Sokszor van, hogy nem jön velünk kísérő, ami természetesen nem áthidalhatatlan probléma, hiszen megoldottunk eddig is mindent, viszont nektek és nekünk is sokkal lazább, kényelmesebb, ha van, aki ezzel foglalkozik, és nem nekünk kell kamerákkal a vállunkon a ruha felcsatolását intézni, mert ennyivel is kevesebb időt tudunk azzal foglalkozni, amiért ott vagyunk, és szeretnénk nektek a maximumot nyújtani a munkánkban.

Legyenek-e barátok az esküvői kreatívon?

Ha sok a barát, koszorúslány, netán még egyen szerkójuk is van, akkor nagyon jól mutat a filmen! Ők is bevonhatóak, remek jeleneteket lehet felvenni akkor is, többen vagytok, de ettől még lesz, amikor nekik várakozniuk kell, hiszen nyilván szeretnétek felvételeket kettesben is.

Hasonló tippekért kövessetek a tiktokon!