Barátnak készült esküvői videó

Esküvői videó

Amikor a barátaid esküvői videóját készíted

Nem könnyű dolog, bizony, a barátoknak dolgozni, sokan ki is mondják, hogy „na barátoknak, rokonnak biztos, hogy nem”. A menyasszony, Dóri, Peti egyik legjobb barátjának a lánya. Tavaly felkért bennünket, hogy mi készítsük el az esküvői videójukat. Izgalmas feladat volt, sok buktatóval, coviddal, külön polgárival, halasztással, de végül ez a történet is kikerekedett. Olyan esküvőn jártunk, amiről még sokat fognak beszélni és amit ha végignézek, mint most, ahogy ezt a posztot írom is könnyek szöknek a szemembe. Érdemes megnézni a filmet, reméljük, hogy átjön ennek a csodálatos napnak a hangulata annak is, aki nem volt ott.

Szerintem ilyen a boldogság. Dóri, Levi, nagyon jó érzés volt benneteket így látni! <3

(a galéria fotói nem profi fotók, csupán a hangulat közvetítését szolgálják)

Történet egy esküvő mögött

Persze, hogy mindig van mögötte egy történet. Ebben az esetben azonban ez a történet több közös pontot is tartalmazott. Ilyenkor, amikor a barátod kíséri az oltárhoz a lányát bizony még a szokásosnál is könnyebben párásodik be a szemed a meghatottságtól. Azt a lányt, akivel együtt jártál egy télen hajléktalanokat meleg étellel megetetni, akinek az érzékenységét ismered és szereted. Akinek a tudásod legjavát akarod adni. A legszebben megörökíteni nekik azt a napot, amire mindig fognak emlékezni. Igen, nagyon-nagyon izgalmas, mert benne van egy jó értelemben vett stressz is, hogy itt, most valami igazán jót szeretnél adni. A tűző napon egyébként is nehezen látni a kijelzőt, akkor meg pláne, ha könnyfilmen át kell nézni.  Figyeled az arcokat, ahogy mindig, látod a reakciókat, csak most sokkal többet tudsz arról, ami mögöttük van, ezért ez az élmény sokkal nagyobbat üt.

Generációs lépcső

Nemrég valaki megkérdezte, nem érezzük-e magunkat öregnek ehhez a feladathoz. Érdekes kérdés volt. A válaszom egyértelműen NEM és azt is megmondom, miért. Persze van bennünk egy olyan furcsa érzés, hogy a pár a gyerekeinkkel egykorú legtöbbször, viszont ez nem hátrány, hanem előny. Kicsit néha úgy tekintünk rájuk, mint a saját gyerekeinkre. Vigyázunk rájuk, megkérdezzük, ettek-e már, de együtt nevetünk és igen: sokszor együtt sírunk velük. Érezzük azt a felelősséget, amit egy szülő érez és végtelen jó érzés, hogy megbíznak bennünk és ránk bízzák azt a feladatot, hogy készítsünk filmet egy soha többé meg nem ismételhető eseményről. Dóriék esküvőjén pedig a közeli ismeretség okán hatványozottan jelen volt ez az érzés.

Csodálatos esküvői helyszín

Dóri és Levi esküvője a Kisorosziban lévő Magyar Golf Klubban volt, csodaszép környezetben, sok-sok baráttal, egy napfényes, nyári napon. Kimondhatatlan érzés volt őket így látni, boldognak, felszabadultnak, ahogyan én minden párt szeretek látni. Annyira megérdemelték! Nem volt görcsölés, megfelelés, aggódás, feszülés, bár Levi fülén sokat láttuk a telefont, miközben egy dobozzal igyekezett valahova, de valahogy mégsem az idegesség tükröződött rajta és – ahogy lenni szokott – mindenre lett is megoldás, vagy ha mégsem, akkor annak örültek, ahogy sikerült. Tudtak annak örülni, hogy ez a nap végül csak létrejött, hogy ez az övéké és a szeretteiké, egymás szemébe nézve, boldogan, maximálisan átélve mondták ki az igent. A násznép hatalmasat mulatott, Levit például többször láttuk rakétaként átszelni a táncparkettet egy léggitárral a kezében. <3
Egész nap egy olyan határtalan mosoly volt az arcukon, hogy élvezet volt nézni. Szerintem mi is végigvigyorogtuk azt a napot.

Az esküvői fotós, akivel jó dolgozni

A történetet megspékeltük még azzal, hogy a fotózásra Huszai Tündét kérték fel Dóriék, akivel nagyon szívesen dolgozunk együtt. Ha tehetjük, együtt is utazunk 🙂 <3 

Tündivel még közös csomagot is készítettünk, hogy kevesebbet kelljen keresgélni, ha fotós és filmest is szeretnétek, akik jól megértik egymást.

Dóri és Levi esküvői vidóját itt láthatjátok