Kitti és Peti esküvői videója

Két éve vettük fel Kitti és Peti esküvői videóját!

El sem hiszem, már két éve történt, hogy megbíztak bennünket, hogy készítsük el életük egyik legfontosabb napjáról azt a filmet, amit remélhetőleg az unokáik is nézni fognak majd. Köszönjük a bizalmat!

Többször is meghatódunk olyankor, amikor úgy fogadnak bennünket, annyi kedvességgel, ahogy Kitti szülei is tették. Végülis idegenek vagyunk és dolgozni mentünk, mégis úgy viselkedtek velük, mintha vendégek lettünk volna.  

Gyönyörű, családias otthon és szerintem ez a barátságos, őszinte és kedves hangulat belengi a filmet is. Többször megírtam már, hogy mennyire visszaadja a film a család egymáshoz fűződő viszonyát, mennyire érződik, ha a családtagok őszintén szeretik és támogatják egymást. Olyankor nincs befeszülés, ha valami nem sikerül, egymásra mutogatás, csak az öröm, amit itt érzékeltünk: Kitti férjhez megy.

Az esküvő helyszíne

Igaz, hogy helyszín is csodálatos volt, a Camelotban tartották a lagzit, de ez nem ezen múlik, higgyétek el! A kis tündéri templom szintén beleillett a hangulatba, ahogy a gyönyörű zene is, amit élőben hallhattunk az üZENEt előadásában. Szívből ajánlom őket!

Kitti menyasszonyi ruhája

Tudom, sokszor elmondom, mennyire szép a menyasszony ruhája, de rájöttem, hogy ez akkor van igazán így, amikor azt érezni, hogy ez a ruha egyszerűen nagyon Ő. Kittihez is tökéletesen passzolt a ruhája, olyan volt benne, mint egy kedves, szerény, de gyönyörű királylány. Úgy is mondhatnánk, hogy a ruha egészen egyszerűen Kittis volt, teljesen.

Ilyen egy esküvő, ahol a család összhangban van egymással. Nem egy jó minőségű fotó, mert már ment le a nap, a kezem is tele volt, a mobilommal kaptam el ezt a pillanatot, ami – talán a saját apukámmal való hasonlóan bensőséges kapcsolatom miatt is – annyira megragadott és azóta is emlékszem rá.