Csomagok és referenciák

Az esküvői cinematográfia jóval több, mint egy egyszerű videófelvétel. Visszaidézi azt a hangulatot, amit igazából egyszer az életben élsz át. Mi a Tucanprojectnél azon dolgozunk, hogy ne csak megörökítsük a legszebb pillanatokat, hanem teljesen visszaadjuk annak hangulatát.  Olyan esküvői filmet készítsünk, amit a vendégek megéljeneznek, az örömszülők megkönnyeznek, te pedig újra és újra megnézed. 

Esküvői film csomagok

Esküvői film csomagjaink fix árasak, nincs óradíj, a csomagban foglalt szolgáltatások függetlenek attól, hogy 10 órakor, vagy délben kezdődik a készülődés és hogy 1-kor, vagy 2-kor ér véget a menyasszonytánc. A highlights film sem percdíjas, szintén fix áron vállaljuk a csomag részeként attól függetlenül, hogy a zenék 7 vagy 12 percet adnak ki.

Filmes és fotós csomag Kanti Dorottya fotóssal

Filmes és fotós csomag Kaczor Gábor fotóssal

Esküvői kisfilmek

Az esküvői filmeket cinematográfus stílusban, profin utómunkálva adjuk át. A párok többsége azt gondolja, hogy a cinematográfus árak mások, mintha sima esküvői videót készíttetnének. Lehet, hogy ez máshol így van, de mi fix árakon dolgozunk. Nálunk nincsen eltérő minőségű szolgáltatás, olcsóbb vagy drágább csomag.

Megnézem a filmeket