Esküvői filmkészítés

Az esküvői filmkészítés akkor kezdődik, amikor először felveszitek velünk a kapcsolatot és megérzitek, hogy szeretnétek, ha mi készítenénk el a filmeteket. Ez akár külföldről, vagy országon belülről bárhonnan, videóhívás segítségével is megtörténhet, volt erre példa már többször is, de természetesen Budapesten belül személyes találkozásra is van lehetőség és ezt mi kifejezetten támogatjuk is.

Esküvői videó készítés

Ketten 4 db 4K-s kamerával készítjük az esküvői filmeket, így több szemszögből, több kameraállásból vesszük a fontosabb eseményeket. Egy férfi és egy női látásmód is megjelenik a filmjeinkben. A magánéletben is egy párként pillantásokból is értjük egymást, jól tudunk együtt dolgozni.

4k esküvői videó

A technikai fejlődés gyorsasága miatt érdemes előre tekinteni, hiszen vélhetően szeretnétek a filmeteket több évtized múlva is megnézni, ezért fontos, hogy a most elérhető legjobb minőségben készüljön el az esküvői filmetek. Mi 4K-s kamerákkal dolgozunk.

Esküvői highlights video

Az esküvő legszebb pillanataiból készült highlights filmet cinematográfus stílusban készítjük el. Az esküvő hangulatát hűen tükrözve, filmszerűen megjelenítve, profin utómunkálva adjuk át. Akiknek eddig filmet készítettünk, elégedetten mondtak rólunk véleményt.

Esküvői filmkészítés menete

 • kapcsolatfelvétel: vagy ajánlatot küldünk és arra válaszoltok, vagy ti kerestek meg bennünket
 • megbeszéljük a részleteket, időpontot, helyszínt (ez még nem jelenti a dátumotok befoglalását, csak azért fontos, hogy szabadok legyünk még aznap és hogy lássuk, milyen költsége van az utazásnak)
 • kaptok egy személyre szóló ajánlatot, amennyiben nem budapestiek vagytok (kiszállás költségei). Ha a fővárosban éltek, akkor a honlapon szereplő árak érvényesek, de kérésre természetesen küldünk személyre szóló árajánlatot ez esetben is
 • ha elfogadjátok az ajánlatot és szeretnétek megbízni bennünket az esküvői filmetek elkészítésével, akkor elküldjük a szerződéstervezetet átnézésre és elkérjük az adataitokat, hogy rögzíthessük a szerződésben
 • átolvassátok, megállapodunk a részletekkel kapcsolatban és rögzítjük a szerződésben (érkezés időpontja, ha megvan, akkor a helyszínek, esetleg különleges kérések)
 • a személyes találkozóra már aláírásra kész, adatokkal kitöltött szerződéssel megyünk, így tudunk a konkrét kérésekre, ötletekre és igényekre koncentrálni, megismerni kicsit egymást
 • ha online írunk szerződést, akkor elküldjük nektek kitöltve és kérjük, hogy aláírva küldjétek vissza nekünk
 • az esküvő előtt egyeztetünk, pontosítjuk az érkezést, lehetőség szerint egyeztetünk a fotóssal, a ceremóniamesterrel, vagy vőféllyel.

Esküvői filmkészítés garancia

 • vállalási idő garancia: highlights átadás 50 napon belül
 • árgarancia: áremelés esetén is a foglalási áron dolgozunk
 • adatrögzítési garancia: több kamerával dolgozunk, amelyek több kártyára is rögzítenek, így nem fordulhat elő adatvesztés