Bemutatkozás és kapcsolatfelvétel

Papik Péter vagyok. Én készítem az esküvői filmeket (ketten forgatunk Mónival, viszont a vágás és szerkesztés, egyeztetések és szerződéskötés ügyében velem álltok majd kapcsolatban). Ha szeretnétek árat kérni, vagy kérdésetek van, keressetek az alábbi elérhetőségeken bátran!

Ha kérdésed van, vagy foglalni szeretnél, írj egy e-mailt, vagy hívj bátran! Szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre.

06 30 860 2770

Egész napos csomagunk:

Hogyan készítjük az esküvői filmeket?

Ketten, 3 db 4K-s kamerával dolgozunk. A magánéletben is egy párként tökéletes összhangban vagyunk egymással. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatra és nyitottak vagyunk a meglátásaitokra, mert – bár tele vagyunk ötletekkel – nem a saját filmünket, hanem a tieteket szeretnénk elkészíteni. Belehelyezkedünk az eseményekbe, nem távolról és nem pusztán dokumentálva, hanem bensőségesen mutatjuk be életetek egyik legfontosabb napjának mozzanatait és hangulatát.

Hol vállalunk esküvői film készítést?

Bár budapestiek vagyunk, vidéki és külföldi helyszíneket is vállalunk.

Nézzétek meg az alábbiakban a filmjeinket és ha tetszenek, bátran írjatok, vagy hívjatok! További jó készülődést kívánunk!

 

Áraink

Egész napos filmes csomagunk ára 170 000 Ft, melynek részletes tartalmát az alábbi tájékoztatóban olvashatjátok. A kisfilm mellett a nyers fájlok is átadásra kerülnek, melyek a programoktól és a vendégek aktivitásától függően elérik vagy meghaladják a 2 óra időtartamot. Ketten dolgozunk végig a készülődéstől a menyecsketáncig. A fontosabb eseményeket 3 kamera veszi folyamatosan, az egyiknek fix helyet keresünk, a másik kettő mozog. Mivel egy pár vagyunk, ismerjük és megértjük egymást, jól tudunk együtt dolgozni.

Filmes és fotós csomagok

Fotósokkal közös csomagjaink tartalmát és árait ide kattintva megtaláljátok >>>

Kaczor Gábor
Kanti Dorottya
Mátyás Attila
Slezák Zsuzsi

A gomb mobiltelefonon használva beadja a számomat, így egy kattintással mentheted, vagy akár felhívhatsz. Szívesen válaszolok a kérdéseidre!