Rólunk írták

Kedves Móni és Péter! Ezúton szeretnénk Nektek hálás köszönetet mondani az esküvőnkön tanúsított profi munkavégzésért! A részünkre elkészített videóanyag/ok tökéletesek lettek, legalábbis számunkra azok és ez a lényeg! Ez azt tükrözi, hogy végig figyeltetek ránk és a legfontosabb számotokra a mi véleményünk volt! Felénk tanúsított maximális figyelmeteknek, közvetlenségeteknek és kedvességeteknek köszönhetően egy percig sem éreztük azt, hogy egy porszem lennénk az esküvői szolgáltató biznisz futószalagján. Ritka ez manapság! Vagy fogalmazhatnék úgy is, hogy ritka kincs vagytok manapság! Hálás köszönettel,

Kata és Laci


 

Péter és Mónika személyében kiváló videósokat kaptunk. Korábban nem ismertük őket, így azt gondolom, óriási szerencsénk volt a kiválasztásukkal.

Alig 1 hete volt az esküvőnk, de már minden videóanyagot megkaptunk – köztük az összefoglaló videót is, ami azóta is óriási népszerűségnek örvend a Facebookon.

Nagyon kreatívak, odafigyeltek ránk, minden pillanatot elkaptak, mégsem volt zavaró a jelenlétük. Fontos kiemelnem, hogy a fotósainkkal is nagyon jól tudtak egyszerre dolgozni. Rendkívül kedvesek és segítőkészek. Kicsit úgy éreztük, nem is szolgáltatóként, hanem barátokként voltak jelen az esküvőn.

Egy váratlan szituációban a Tündérerdőben olyan felajánlást és segítséget is kaptunk tőlük, amire már tényleg nem számítottunk, és amiért örökké hálásak leszünk!

(Virág és Gábor)


Péter és Mónika igazán profi munkát végeznek, minden fontos pillanat úgy lett megörökítve esküvőnkön, ahogy szerettük volna Fontos szempont volt, hogy ne csak egy tíz perces kisfilmet kapjunk, hanem a nyersanyagokat is vissza tudjuk nézni unalmas napjainkon. Szerencsére ebből sem volt gond, mindent megkaptunk (sőt, a nyersanyagot is szépen nézhetően vágva!), a kisfilmet pedig gyakorlatilag mindenki megdicsérte aki látta! Kiemelném gyorsaságukat, az esküvőt követő másfél hétben gyakorlatilag mindent elküldtek, amit csak lehetett. Köszönjük még egyszer!!!


 

Szívből köszönjük a profi munkát és a csodaszép emléket a legszebb esős napról, amit úgy adtatok vissza a videón, ahogy mi is megéltük! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk!

Andi & Andris


 

Kedves Mónika és Péter! Emlékszem, hogy az egyik esküvői filmeteket már vagy hatszor néztem meg, amikor megmutattam a páromnak, hogy „Nézd nézd, ilyen filmet szeretnék én is! Tele van érzelemmel. Biztos nagyon művészlélek a videós!” Aztán az első találkozásunkkor Peti úgy beszélt a filmkészítésről és az esküvők hangulatáról, hogy azonnal tudtuk: jó helyen járunk. A Nagy Napunkon hatalmas mosollyal és nyugalommal érkeztetek és ez a hangulat csak fokozódott, amikor már munkába is álltatok. Minden egyes fűszálban, házfal oldalában, mohában és fában megláttátok azt, amitől még szebbé lehet varázsolni a kisfilmünket. Az elkészült videónkért odavan a násznép! Számunkra pedig minden megnézés egy időutazás az életünk legszebb napjához! Köszönjük szépen nektek! Reméljük, hogy még találkozunk, akár egy másik esküvőn, akár a hétköznapokban, mert nagyon kedves és érdekes embert ismerhettünk meg személyetekben.

(Meli és Jani)


“A legjobb csapat, imádjuk a videót :)”

(Jouca portraits)


“Egy nagyon energikus, szuper csapat! Egy nyári esküvőn volt szerencsénk összefutni Mónikával és Péterrel. DJ létemre szinte napi szinten találkozóm Fotósokkal/Videósokkal mégis hamar kiderült számomra, hogy profikkal van dolgunk. Ajánlom mindenkinek őket, de leginkább csak azoknak, akik nem szeretnék a véletlenre bízni a nagy napon készült videófelvételeit!

(DJ Feree)


 

“Esküvőnkre a Tucanprojectet választottuk a videónk elkészítéséhez. Referenciák alapján nagyon tetszett, hogy nem szokványos perspektívával dolgoznak, hanem kreatívan egyedi látószöggel.
Számomra fontos a kreativitás, egyediség, ami náluk visszaköszön a munkájukban.
A nagy napunkon időben, sőt korábban megjelenve , profin beolvadva a családba, első perctől kezdve végezték a „munkájukat”. Kérés nélkül profi snitteket csináltak a ruháról, az előkészületektől, olyan dolgokról, tárgyakról és élethelyzetekről ami amúgy lényegtelen lett volna, de ők bele tudták építeni a fantasztikus videónkba.
A nap folyamán természetesen egyre jobban megismertük őket, illetve amit képviselnek. Számomra ez végtelenül pozitív volt, mind emberileg, mind a munkájukban. Nem tolakodó, megfelelő helyen, megfelelő időben profi videó készült. Grátisz, hogy ketten alkotják a csapatot, így biztosan nem lesz olyan momentum, ami kimaradna.
Ha még egyszer kellene választanom, akkor is a Tucanprojectet választanám, Pétert és Mónikát. Csodálatos, munkájukra igényes emberek!”

(Anita és Dávid)


 

“Tucanproject egy tökéletes, összhangban működő, kiváló csapat. Tele ötletekkel, profi kivitelezéssel. Munkájuk magas minőségű, egyedi, személyre szabott. Válasszátok ti is a Tucanproject csapatát! Nem fogtok csalódni, ahogy mi sem csalódtunk. 100 %Tökéletes minőség 100% Profizmus.”

(Marcsi és Laci)


 

Tökéletes összhang, profizmus, szépérzék. Érezhetően jól összeszokott párosról beszélünk😍 , ami rendkívül fontos az ő munkájuk során! Munka? Nekik nem…nekik szenvedély
Boldog vagyok, hogy velünk voltatok és Ti készítettétek a videós részét a Nagy napunknak! Hála és köszönet!
Szívből ajánlom mindenkinek Tucanproject-et!

(Valéria és Péter)