Rólunk írták

Kedves Mónika és Péter! Emlékszem, hogy az egyik esküvői filmeteket már vagy hatszor néztem meg, amikor megmutattam a páromnak, hogy „Nézd nézd, ilyen filmet szeretnék én is! Tele van érzelemmel. Biztos nagyon művészlélek a videós!” Aztán az első találkozásunkkor Peti úgy beszélt a filmkészítésről és az esküvők hangulatáról, hogy azonnal tudtuk jó helyen járunk. A Nagy Napunkon hatalmas mosollyal és nyugalommal érkeztetek és ez a hangulat csak fokozódott, amikor már munkába is álltatok. Minden egyes fűszálban, házfal oldalában, mohában és fában megláttátok azt, amitől még szebbé lehet varázsolni a kisfilmünket. Az elkészült videónkért odavan a násznép! Számunkra pedig minden megnézés egy időutazás az életünk legszebb napjához! Köszönjük szépen nektek! Reméljük, hogy még találkozunk, akár egy másik esküvőn, akár a hétköznapokban, mert nagyon kedves és érdekes embert ismerhettünk meg személyetekben.

(Meli és Jani)csík-tucan

“A legjobb csapat imádjuk a videót :)”

(Jouca portraits)

csík-tucan“Egy nagyon energikus, szuper csapat! Egy nyári esküvőn volt szerencsénk összefutni Mónikával és Péterrel. DJ létemre szinte napi szinten találkozóm Fotósokkal/Videósokkal mégis hamar kiderült számomra, hogy profikkal van dolgunk. Ajánlom mindenkinek őket, de leginkább csak azoknak, akik nem szeretnék a véletlenre bízni a nagy napon készült videófelvételeit!

(DJ Feree)

csík-tucan

“Esküvőnkre a Tucan Projektet választottuk a videónk elkészítéséhez. Referenciák alapján nagyon tetszett, hogy nem szokványos perspektívával dolgoznak, hanem kreatívan egyedi látószöggel.
Számomra fontos a kreativitás, egyediség, ami náluk visszaköszön a munkájukban.
A nagy napunkon időben, sőt korábban megjelenve , profin beolvadva a családba, első perctől kezdve végezték a „munkájukat”. Kérés nélkül profi snitteket csináltak a ruháról, az előkészületektől, olyan dolgokról, tárgyakról és élethelyzetekről ami amúgy lényegtelen lett volna, de ők bele tudták építeni a fantasztikus videónkba.
A nap folyamán természetesen egyre jobban megismertük őket, illetve amit képviselnek. Számomra ez végtelenül pozitív volt, mind emberileg, mind a munkájukban. Nem tolakodó, megfelelő helyen, megfelelő időben profi videó készült. Grátisz, hogy ketten alkotják a csapatot, így biztosan nem lesz olyan momentum, ami kimaradna.
Ha még egyszer kellene választanom, akkor is a Tucan Projektet választanám, Pétert és Mónikát. Csodálatos, munkájukra igényes emberek!”

(Anita és Dávid)

csík-tucan

“Tucan Projekt egy tökéletes, összhangban működő, kiváló csapat. Tele ötletekkel, profi kivitelezéssel. Munkájuk magas minőségű, egyedi, személyre szabott. Válasszátok ti is a Tucan Projekt csapatát! Nem fogtok csalódni, ahogy mi sem csalódtunk. 100 %Tökéletes minőség 100% Profizmus.”

(Marcsi és Laci)

csík-tucan

“Egy tökéletes, összhangban működő, kiváló csapat. Tele ötletekkel, profi kivitelezéssel. Munkájuk magas minőségű, egyedi, személyre szabott. Nem fogtok csalódni, ahogy mi sem csalódtunk. 100 % tökéletes minőség 100% profizmus.”

(Dobos Krisztina)