Chill

Az esküvői filmkészítés és a pihenés

Adódott két olyan hétvégénk, amikor nem készítünk esküvői filmet. Pontosabban nem veszünk fel, mert egy előző vágása és szerkesztése még folyamatban van. Nagy szükség van az ilyen “chill” hétvégékre, amikor nem feltétlen pihenünk, hanem csak valami mást csinálunk. Nem azért, mert nem szeretjük az esküvői filmkészítést, hanem éppen azért, mert szeretjük és mert igényesek vagyunk a munkánkra, szeretnénk igazán szép filmeket készíteni, aminek igenis feltétele a kipihent, kreatív agy. Ehhez pedig ki kell zökkenni néha.

Feltöltődés, vagy slow living

Most hétvégén a kertünkben családi ünneplést fogunk rendezni, ami ugye nem a pihenésről szól, viszont feltölt, kikapcsol. Mindkettőnknek nagy szerencséje van a családjával, igazán kedves és jólelkű emberekkel vagyunk körülvéve, nincsenek feszülő ellentétek, nincs kellemetlenkedés, nincs szájhúzás. Kikapcsolódunk, jól érezzük magunkat, beszélgetünk, eszünk-iszunk.

Magánszféra

PANO_20190601_104354.jpg

Mivel mi is benne vagyunk, ha csak egy nap erejéig is, a magánszférátokban, megmutatok egy kicsit a mienkből is. A képen látható kemencét Péter építette, apukám, az ő apukája, a fiam és a barátunk közreműködésével. A főoldali nagy kép előterében látható facsemete Virágéké, akiknek még nem volt lehetőségük elhelyezni a ceremónián ültetett kis fájukat, így nálunk cseperedik addig, amíg nem lesz kertjük. A filmen meg is tudjátok nézni, hogy ültették el a kis fát 🙂 már volt is rajta pár szem gyümölcs.

Kiégés? Nem!

A következő hétvégétől ismét belevetjük magunkat a munkába, friss fejjel, mert ez nem mehet nagyüzemi módon, futószalagon. Mi legalábbis nem szeretnénk ezt így csinálni.

Ti, akik készülődtök, izgultok, ami így van rendjén. Mi, akik dolgozunk, higgyétek el, szintén izgulunk, hiszen rengeteg változó körülmény mellett kell megoldanunk azt, hogy amikor visszanézitek majd a filmeteket, ti is azt válaszoljátok, amit a legtöbben: “jaj sírva néztük végig!” Ez nagyon jó érzés nekünk.

Őszintén remélem, hogy lesz olyan párunk, aki sok év múlva nem csak szeretettel nézi a filmjét, de valami oknál fogva emlékszik majd ránk és el is mondja nekünk, hogy az emlék, amit készítettünk, egy egész életre szól. Reméljük, hogy néhány párunk sokadik évfordulóján is ott lehetünk majd!

Jó pihenést, kellemes és gyönyörű nyári hétvégét kívánunk, pihenjetek néha ti is, kapcsolódjatok ki, hiszen az élet nem csak munka még akkor sem, ha annyira szeretitek, mint mi a miénket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük