Letölthető sablonok Karácsonyra

Közeledik a Karácsony, nekünk anyukáknak egyre több dolgunk van, a gyerkőcök pedig többnyire szeretnek színezni. Ráadásul 2in1: az ajándékkísérők is kész lesznek, a gyerekek keze munkája is benne van, ami később, amikor szakállasan, férfivá érve érkeznek hozzátok Karácsonyozni, nagy kincs lesz, higgyétek el 🙂 és az nincs olyan messze.

Ezeket az ajándékkártyákat A4-es méretben kinyomtathatóra készítettem. Csak ki kell nyomtatni, kivágni, és a gyerekek már színezhetik is, a nagyobbak feliratozhatják. Az én nagy fiam már 28 éves, de bizony minden évben együtt készítjük a sütiket. Nyomot hagy bennük a gyerekkori Karácsonyok hangulata, ehhez szeretnék hozzájárulni a magam módján én is.  A képekre kattintva a google drive-ba juttok, ahonnan le tudjátok tölteni. Szabadon osztható, sőt, külön örülök neki!

színezőkártya

színezőkártya-mikulasos

színezőkártya-mikulasos-color

ajándékkártya-karácsonyfás

Így készítsétek el:

utmutato-1

utmutato2.JPG

Ha kiszíneztétek, kivágtátok, összehajtottátok, egy lukasztóval kilyukasztjátok és mehet bele a karácsonyi szalag. Ha elakadsz, vagy hibát észlelsz, kérlek írj rám messengeren, hogy tudjak segíteni! 🙂

Jó készülődést kívánok!

A bejegyzés a facebookon is látható, osztható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük